Svarark, Q og B, 1 plus 2345

Filnavn: svarark-QB-1plus2345.pdf
Format:
A4 stående, 5 sider
Størrelse: 105 kB
Beskrivelse: svarark til bevægelse i det fri med udgangspunkt i Quiz og Byt-brikkerne QogB-1plus2345.pdf. Quiz og Byt brikkerne har numre i øverste højre hjørne, der passer sammen med et svarark. Nederst på hvert svarark er der en lærer-vejledning. Der er flere svarark på en A4 side for at spare papir:
Første side: fire ens svarark til brikkerne med numrene 1-15. Anden side: fire ens svarark til brikkerne med numrene 16-30.
Tredje side: to svarark til brikkerne 1-30. Jeg folder gerne dette to-delte svarark, så det bliver lettere for eleverne at styre.
Fjerde side: to svarark til brikkerne 1-30, hvor eleven selv skal skrive svaret. Femte side: et svarark til brikkerne 1-30, hvor eleven selv skal skrive svaret (mere plads at skrive på). Alt dette giver mere mening, når du kigger på udskrifterne af dette og brikkerne.

Jeg tænker disse kan bruges fra 1. klasse. Beregn ca. 20 minutter til svarark til 15 brikker: introduktion på klassen, uddeling af svarark, finde en tusch, fodtøj og overtøj på, ud til området. Eleverne venter imens jeg eller en flok elever lægger brikkerne ud (de må gerne se hvor –  de er blandet i numre, så eleverne skal alligevel orientere sig på brikken og svararket). Så fortæller jeg eleverne at det er på tid (7 minutter), hvad slut-signalet er og at de skal hjælpe hinanden. Alle elever sendes afsted på en gang. De første 3 elever, der kommer tilbage og afleverer deres svarark, instrueres i at hente brikkerne, når slut-signalet lyder og den fjerde elev, der kommer, lægger brikkerne i rækkefølge og holder styr på at alle 15 brikker er der. Og så går vi alle sammen ind. Måske gennemgår vi resultaterne ved at de retter hinandens svarark eller også retter jeg dem. (Jeg regner ca. 5 minutter mere, når det er 30 brikker)

Nedenfor kan du se den fulde PDF-fil. Download fx ved hjælp af linket under visningen til venstre.
(Hvis der er mange sider i pdf-filen, kan du med fordel holde musen/cursoren udenfor visningen, imens du scroller ned).
​Tak fordi du bruger mit materiale, jeg håber du bliver glad for det.
Læs mere om trine-evald.dk i menuen Diverse.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [104.42 KB]