Plus, Serie 1, Level 07

Filnavn: trekantPlusS1-Level07.pdf
Format: A4 liggende, 1 side
Størrelse: 442 kB
Beskrivelse: Øvelse i plusstykker. Serie 1 er plusstykker med resultater på højst 20. Serie 2 er plusstykker med resultater på højst 100. Serie 3 er plusstykker med resultater på højst 500. Serie 4 er plusstykker med decimaltal, hvor antallet af decimaler er ens. Serie 5 er plusstykker med decimaltal, hvor antallet af decimaler ikke er ens fx 1,02 + 0,3. Jeg har sorteret i alle serier, så ingen resultater forekommer mere end en gang pr. samlet trekant. Jeg plejer at printe disse, kopiere dem over på karton, laminere dem og skære dem på en skæremaskine med rulleskær. Jeg holder dem sammen med en elastik (At sætte elastikken omkring de 17 trekanter er i sig selv en motorisk opgave). Efter denne omgang holder de 6-10 år.

Pusletrekant: 16 trekanter (eksklusive forsiden) lægges til en større trekant, hvor kanten rundt er uden “tekst”. I den samlede trekant skal modstående “tekster” være “det samme” fx 4•6 overfor 24. Start med et hjørne og byg på.Undgå at starte flere steder, da det kræver drej og skub at få det samlet.
Et tjek på om det er rigtigt: er kanten fri for tekst? og tjek to modstående i midten af den samlede trekant. Brikkerne kan også bruges i en stafet.

Nedenfor kan du se den fulde pdf-fil. Du kan også downloade den fra værktøjslinjen i toppen af visningen (mus over visning).
Tak fordi du bruger mit materiale, jeg håber du bliver glad for det.
Læs mere om trine-evald.dk i menuen Diverse.