HentBrikker 03a

Filnavn: hentBrikker03a.pdf
Format:
A4 liggende, 1 side
Størrelse: 720 kB
Beskrivelse: spillepladen til alle slags brikker. Her får du gavn af arbejdet og den brugte tid med at udskrive, kopiere på karton, laminere og skære. Eleverne spiller pladen med en terning, når en lander på fx et grønt felt går eleven op til lærer/pædagog tager en brik fra samme farve karton/kasse, tjekker spørgsmålet ud, vender brikken mod læreren, kommer først i køen og giver svaret – hvis forkert, så tilbage og få hjælp af spillemakker, hvis rigtigt får læreren brikken og lægger den væk.
– Når spillet kører, sker der meget i klasserummet og som lærer skal du hele tiden omstille dig på det spørgsmål eleven står med. Jeg synes det er så fedt at have eleven lige der med øjenkontakt og ros.
Den første gang: præsenter pladen på tavlen, vær to voksne i lokalet, hvis eleverne er tre pr. plade er der færre i kø, vælg brikker til farverne, så det bliver let for dig.
De andre gange: hvis eleverne er opdelt i læringsmakkere (med skelen til fx niveau eller, at de supplerer hinanden godt), så brug 2 slags plader: den med tre farver og den med to farver, dermed har du mulighed for at differentiere opgaverne: de sværeste på den farve som ikke er på pladen med to farver. Læs MTO med hjælp og ideer.

Nedenfor kan du se den fulde PDF-fil. Download fx ved hjælp af linket under visningen til venstre.
(Hvis der er mange sider i pdf-filen, kan du med fordel holde musen/cursoren udenfor visningen, imens du scroller ned).
Tak fordi du bruger mit materiale, jeg håber du bliver glad for det.
Er du lærer på en copydan-skole, så husk at “copydanne”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [719.73 KB]